Tavo krepšelis

Tavo krepšelis tuščias. Spausk čia, jei nori tęsti pirkimą.

„Kablio“ kultūra dienoje su „Kuro aparatūra“

„Kablio“ kultūra dienoje su „Kuro aparatūra“

Šiltojo sezono pradžią, birželio 11 d., mes ir vėl kviečiame į tradicinę šventę, skirtą ne tik skoniui ir garsui, bet ir pačiam „Kablio“ pastatui Vilniuje, kuriame jau keletą metų kuriame ir verdame salyklinius produktus. Pernai didelio susidomėjimo sulaukusios ekskursijos po „Kablį“, šiemet ir vėl kvies paklaidžioti po Kablį" kartu su Vilniaus kultūrinių paribių dalyviu ir liudininku Domininku Kunčinu. Visos ekskursijos finišuos „Kuro aparatūros“ bravore, o joms pasibaigus čia pat įsikūrusioje „Saulės jėgainės“ terasoje laukia grupės „Arklio galia“ gyvos muzikos koncertas.

Penktus metus organizuojama “Diena su „Kuro aparatūra” dieną kviečia pradėti popiet, kada prasidės ekskursijos po „Kablį“. Kelionė po pastatą baigsis „Kuro aparatūroje“ ir tęsis „Saulės jėgainės“ terasoje. Vakarinė dalis skiriama skoniams ir garsams. Visą popietę „Saulės jėgainės“ gėrimų kranai bus dedikuoti „Kuro aparatūros“ kūriniams, o gomurio patirtis lydės DJ's: Mamiko Motto, Simo Oko bei pagrindinio bravoro aludario Gedimino Milkevičiaus (aka Belze) parinkta muzika, bei gyvas „Arklio galia” pasirodymas.

 „Arklio galia“ vaizdo klipas „Blogos naujienos“

„Arklio Galios“ muzika, artimiausia art rock muzikiniam stiliui, tiek įrašuose, tiek gyvai atsiskleidžia kaip teatrališkas performanso ir improvizacijos mišinys, kuriame minimalizmui vietos nėra. Ten, kur įspūdingi gitaros solo ir besikeičiantys ritmai susitinka free džiazo saksofonų skambesį, nuskamba aštrūs ir įdomūs tekstai, užliejantys erdvę netikėtu patosu ir priverčiantys klausytoją nustebti, išsigąsti ir pasukti galvą. Grupė iš Vilniaus yra išleidusi 6 albumus, o nacionaliniuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. muzikantai buvo keliskart nominuoti Metų alternatyvos kategorijoje.

Visi „Dienos su „Kuro aparatūra“ renginiai nemokami, ekskursijoms po „Kablį“ reikalinga registracija, informacija apie ją bus skelbiama renginio paskyroje

DSK5-02
DSK5-03 DSK5-04