Tavo krepšelis

Tavo krepšelis tuščias. Spausk čia, jei nori tęsti pirkimą.

Antroji diena su „Kuro aparatūra“ 2020

Antroji diena su „Kuro aparatūra“ 2020

2020 m. rugpjūčio 22 d.

Vasaros pabaigoje vėl pakvietėme į skonio ir garso gurmanų dieną „Saulės jėgainės“ terasoje. Jau tradicinėmis tapusios ir kasmet populiarios ekskursijos po bravorą, nuotykingos degustacijos gomurio velenui ir daug įvairių sąskambių ausų būgneliams: gitarinės muzikos trio „Sraigės efektas“, taip pat – muzikaliųjų „Kuro aparatūros“ darbuotojų ir jų draugų įrašų kolekcijų ritmai vasariškai tingioje Kauno gatvėje, Vilniuje.

Prieš 3 metus įkurto bravoro atstovai mėgsta "miksuoti" ir muziką, ir skonius – jų salykliniuose gėrimuose persipina tokie netikėti ingredientai kaip apelsinų žievelės, kmynai, eglių spygliai, datulės ir kiti. Kaip ir „Kuro aparatūros“ vaikinai, taip ir „Sraigės efekto“ muzikantai mėgsta eksperimentus. Gyvų pasirodymų metu grupė pasiduoda intuicijai bei improvizacijai, todėl kiekvienas gyvas kolektyvo pasirodymas – netikėtumų dozė klausytojams. 2012-aisiais susikūrusi viena įdomiausių gitarinės muzikos grupių Lietuvoje pasirodymo „Saulės jėgainėje“ išvakarėse pristatė singlą „Tik ėjimas“ iš to paties pavadinimo albumo. Anot muzikantų, tikėjimas yra kaip psichologinė būsena, atsiribojant nuo bet kokių religinių poteksčių. Jo ašis – grožis, suteikiantis visa apimančią prasmę ir atsvarą gyvenimo tragizmui. „Dienos su „Kuro aparatūra“ metu grupės paminėjo savo pirmojo albumo „Monotonijos anatomija“ 5-erių metų sukaktį.

Prieš ir po gyvo koncerto garsovaizdį kūrė „Kuro aparatūros“ atstovai Tadas „Quazar“ ir Gediminas Milkevičius "Belzė", bei naujas vardas Vilniaus didžėjų scenoje - Gvidas Pakarklis „Chameleonas“.

 

DSK1 DSK2
DSK3 DSK4